Tudod, mit eszel?

Az állatvédő szervezetek közül elsősorban a PETA híresült el merész, sokszor a jóízlés határait feszegető plakátjairól, de a WWF is mer néha sokkoló kapmányokat közzétenni. A legfrissebb reklámuk is mellőzi a finomkodást; ezúttal a tonhalfogyasztókat célozzák meg, felhívva a figyelmet arra, hogy becslések szerint a halászhálóba keveredett élőlények közül csak minden tizedik tonhal. A többi delfin, teknős, egyéb védett halfaj, vagy éppenséggel egy halászás közben elkapott tengeri madár.

(Nem minden kerül az asztalra, ami a halászhálóban fennakadt.)

Döbbenet! De ez is a cél!

Az emberek ingerküszöbe egyre magasabbra tolódik. Köszönhető ez a médiának, a modern kornak vagy a fene tudja minek, de tény és való, hogy egyre több mindent bevesz a gyomrunk.

Aki célt akar elérni a reklámjaival, annak igen csak össze kell szednie magát, hiszen egy aprócska felirat nem elég ahhoz, hogy ne nyúzzák le az állatokról a bundát, hogy ne öljenek halomra bálnákat... Ezt felismerve a környezet- és állatvédelemre kreált plakátok, reklámok is feszegetik a tűréshatárokat. Hogy hogy? KATT tovább és megtudod!

Tovább»

Bemutatkozás

A hivatalos zöldügyi megmondóblogja.

Zöld praktikák mindenkinek

Praktika

Postaládánk

zoldovezet (kukacka) postafiok.hu

Címkefelhő
Feedek
Megosztás