Akinek gyereke van, az biztos teljesen tisztában van azzal is, hogy a játékok alatt milyen árcímkék szerepelnek. Az összegek láttán két utat választhatunk: vagy spórolásba kezdünk, vagy összeszedve kreativitásunkat magunk állítjuk elő például a kislányok nagy álmát: a babaházat, természetesen csakis újrahasznosított anyagokból.

A kitaláló szülők hatalmas örömet szereztek csemetéiknek ezzel az lakberendezési katalógusból eszkábált házikóval, melyben külön konyha, fürdőszoba, nappali is kialakításra került. A kifüggesztett drótkötél és néhány már meglévő kiegészítővel igazi formatervezett babavilla kerekedett az ötletből, melynek alapját az alábbi képen látható, igen drága, 149 dollárért vásárolható babaház adta.

Az elkészítés nem igényel túlzottan nagy szakértelmet, sőt nem is annyira időigényes. A szobák számát tetszés szerint kartonból alakítsuk ki, majd a katalógusból kivágott képekkel díszítsük a falakat. Akiben túlbuzog a kreativitás, az esetleg bútorokat is hajtogathat a babáknak kartonból, hogy ezzel aztán tényleg komplett legyen a berendezés!

A végeredmény láttán több szempontból is elégedettek lehetünk: védtük környezetünket, hiszen több anyagot is újrahasznosítottunk, előcsalogattuk és fejlesztettük kreativitásunkat és örömet okoztunk a gyerekeknek. És ha nincs is kislurkónk? Akkor gyarapítsuk vele a filléres környezetvédő ajándékok tárházát!

via:
kidsmodern
blissfuldomestic