Őrült ötletnek tűnik és kicsit megborzolja a szürkeállományunkat, de mivel zöld, hát itt a helye! A tudósok már régen kiokoskodták, hogy a vérkeringésre és a vérnyomásra jó hatással van, ha mezítláb járkálunk a fűben. A nagyvárosban valahogy ez kivitelezhetetlennek tűnik, hiszen ha a parkban le is kapod a cipődet, tutira belegyalogolsz egy kutyagumiba, amitől elmegy a kedved az egészséges gyaloglástól!

Megoldás? Naná, hogy van! Egy Nguyen La Chanh cseppet sem egyszerű nevű muksó kitalálta a fürdőszobai mohaszőnyeget, amin annyit taposhatsz amennyit akarsz és mindezt csakis az egészséged érdekében! A fürdőszoba párája kifejezetten jót tesz a kis növényeknek, így vígan eléldegélnek sokáig az otthonodban.

A labda moha, izlandi és erdei moha kombinációjából kreált csodaszőnyeget természetesen oda pakolod ahová akarod, így akár egy egész szobát is beteríthetsz vele! Ki mondja, hogy nem lehet a természetet a panelházakba becsempészni? Íme a bizonyíték, hogy ez hazugság! Mohát minden lakásba, minden mennyiségben!